Mooi | S

Prachtig handgemaakt porseleinen spaarvarken. Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een mooi kraamkado.

€66,95

Mooi | S

Prachtig handgemaakt porseleinen spaarvarken. Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een mooi kraamkado.


€66,95

Spaarvarken Lucas
Een spaarpot met de WAUW-factor! Een prachtig ontwerp van keramist Hella Duijs uit Nijmegen. Lucas is een superschattig spaarvarken vernoemd naar het zoontje van Hella. Lucas is verkrijgbaar in lichtgroen, lichtblauw en roze. Ook in de limited edition kleur terra. Is de spaarpot vol? Geen zorgen! Je hoeft Lucas niet kapot te slaan! Lucas heeft namelijk een gat aan de achterkant waar een kurk inzit. Super leuk en bijzonder om deze samen (of alleen) kado te geven aan de kersverse ouders. Een tijdloos kado wat van generatie op generatie door gegeven kan worden.

Handgemaakt in Nederland door kadopartner Hella Duijs.

Aanvullende informatie: Afmeting product: B: 11 cm L: 13 cm H: 11 cm Let op: Kleur kan afwijken van foto. Het spaarvarkentje heeft soms kleine charmante oneffenheden, het is allemaal handwerk! Kurk met een draai eruit trekken!

‘BabyBund’ certificaat
Alle kraamkadosets bevatten een ‘BabyBund’ certificaat t.w.v. € 3,30. Speciaal voor de pasgeborene wordt er in Kuku, Kenia door de plaatselijke bewoners, de Masai, een bund met de schep ­gegraven. Voor dat graven, krijgen de plaatselijke boeren betaald en hebben zij daardoor een inkomen.

Een bund is een halve maan, ­waarin water blijft staan als het ­regent. Zonder zo’n bund zou het water over de droge en kale vlaktes wegspoelen. Het regenwater wordt nu tijdelijk in de bund bewaard,­ ­zodat het de kans krijgt om in de bodem te trekken. De zaden die nog in de aarde verborgen zitten, ­beginnen weer te groeien en zo vergroenen de bunds en de ru­imtes ertussen.

Hierdoor koe­lt de aarde af, is er een grotere kans op regen en is de grond weer bruikbaar voor de Masai. Fantastisch toch? Wij hopen dat er een hele generatie opgroeit die bij de geboorte een ‘BabyBund’ heeft gekregen. Een groene toekomst voor een nieuwe generatie! Wil je meer weten? Kijk op: justdiggit.org voor meer informatie.

De ‘pot’ als voucher
In de kadosets zit ook de unieke Kadotikker voucher. Zo geef je op een bijzondere manier de ‘pot’ (het geld) kado. Superleuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Op de achterkant van de voucher staat duidelijk vermeldt hoe de ontvanger het bedrag uit de 'pot' kan verzilveren. Zo kunnen de kersverse ouders het bedrag eenvoudig over laten maken naar hun bankrekening.  

Let op: Vul bij het 'aanmaken van de 'pot'' het juiste mobiele nummer van de ontvanger in. Hierop krijgt hij/zij een verificatiecode binnen die nodig is voor het verzilveren van de 'pot'!

Wil je het kado geven zonder de 'pot'? Dat kan, vul dan € 0,00 in bij het bedrag van de 'pot'.

Prijs is inclusief verzendkosten. Wordt verzonden als pakket.

€66,95