Geniet | L

De mooie momenten ‘pot’ en de leuke Knijn© knuffel! Extra’s: geluksbonen en Bibs speen! Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een super kraamkado.

€72,95

Geniet | L

De mooie momenten ‘pot’ en de leuke Knijn© knuffel! Extra’s: geluksbonen en Bibs speen! Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een super kraamkado.

€72,95

Deze mooie uitgebreide 'Geniet' kadoset bevat:
• De mooie momenten pot
• knuffel Knijn© - 33 cm
• setje geluksbonen
• bibs speen!
• BabyBund
• Voucher

Mooie momenten pot
De geboorte van een kindje levert zoveel mooie, bijzondere en dierbare momenten op. Het moment dat de baby voor het eerst zichzelf omdraait of ‘papa’ of ‘mama’ zegt. Gedurende zo’n eerste jaar met een baby zijn er talloze momenten om te koesteren. Zelfs als het even niet zo lekker gaat. Dan zijn er toch altijd kleine, waardevolle momenten die er toe doen.

De ontvanger van dit bijzondere kado stopt de ‘momentjes’ in de pot. Na een tijdje kunnen ze de pot open maken en al die momentjes weer even opnieuw beleven.

Tip:
Het is heel leuk om ook fotootjes in de pot te doen! In de pot zit een pen en allemaal leuke kaartjes en briefjes waar de ouders de ‘momentjes’ op kunnen schrijven.

Aanvullende informatie:
Kaartjes in de ‘pot’ zijn gedrukt op verantwoord papier met FSC keurmerk. 


Knijn©
Een heerlijk knuffelkonijn met een slap lijfje, lange oren en een opgevuld hoofd en handjes. 100% katoen, vulling 100% polyester. Je hebt Knijn© van katoen met stipjes print en de achterzijde van wafelkatoen. Liever een ander kleurtje? Of de stof van hydrofiel? Hydrofiel is heerlijk zacht, ademend, vriendelijk voor de babyhuid en vochtabsorberend. Knijn© is er in 6 verschillende versies.

Handgemaakt in Nederland door kadopartner Ma-ciel, spreek uit ‘Masjel’.

Aanvullende informatie:
Deze knuffel is 33 cm hoog. Was deze knuffel met de hand of op maximaal 30 graden in de wasmachine, dan heb je er het langste plezier van. Let op: NIET in de droogtrommel! Voor de eerste wasbeurt kun je het eventueel een nacht in koud water met een scheut azijn zetten.

Extra: 'Kop op!' geluksbonen
In deze set zit een lief klein katoenen zakje vol wensen! In het zakje zit een boon met een hartje, een boon met een klavertje vier en een boon met 'geluk' erop. Voeg water toe aan de kokosaardetablet en doe de aarde in een potje. Maak een klein kuiltje in de aarde en plaats de wensboon op de aarde. Geef om de 3 dagen een klein beetje water en na een weekje gaat de wens groeien. Het allerleukste aan deze wens is, dat de tekst of het symbool van de boon op de eerste schutblaadjes van de plant blijven staan. Zijn er al oudere broertjes en/of zusjes in het gezin? Dan is het ook voor hen een hele leuke en leerzame activiteit om een wens te doen en het plantje te verzorgen en te zien groeien. 

Extra: Bibs speen 
Deze kadoset bevat de populaire Bibs speen. Ecologisch en gemaakt van 100% ­natuurlijk rubber. Perfect vanaf de geboorte te gebruiken. Het ronde model van de Bibs speen doet de baby denken aan een tepel en is zeker geschikt wanneer de moeder borstvoeding geeft. De Bibs fopspenen buigen iets naar buiten, weg van het gezicht, zodat de fopspeen niet schuurt of irriteert aan de babyhuid. Maat T1 = 0-6 maanden.

‘BabyBund’ certificaat
Alle kraamkadosets bevatten een ‘BabyBund’ certificaat t.w.v. € 3,30. Speciaal voor de pasgeborene wordt er in Kuku, Kenia door de plaatselijke bewoners, de Masai, een bund met de schep ­gegraven. Voor dat graven, krijgen de plaatselijke boeren betaald en hebben zij daardoor een inkomen.

Een bund is een halve maan, ­waarin water blijft staan als het ­regent. Zonder zo’n bund zou het water over de droge en kale vlaktes wegspoelen. Het regenwater wordt nu tijdelijk in de bund bewaard,­ ­zodat het de kans krijgt om in de bodem te trekken. De zaden die nog in de aarde verborgen zitten, ­beginnen weer te groeien en zo vergroenen de bunds en de ru­imtes ertussen.

Hierdoor koe­lt de aarde af, is er een grotere kans op regen en is de grond weer bruikbaar voor de Masai. Fantastisch toch? Wij hopen dat er een hele generatie opgroeit die bij de geboorte een ‘BabyBund’ heeft gekregen. Een groene toekomst voor een nieuwe generatie! Wil je meer weten? Kijk op: justdiggit.org voor meer informatie.

De ‘pot’ als voucher
In de kadosets zit ook de unieke Kadotikker voucher. Zo geef je op een bijzondere manier de ‘pot’ (het geld) kado. Superleuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Op de achterkant van de voucher staat duidelijk vermeldt hoe de ontvanger het bedrag uit de 'pot' kan verzilveren. Zo kunnen de kersverse ouders het bedrag eenvoudig over laten maken naar hun bankrekening.  

Let op: Vul bij het 'aanmaken van de 'pot'' het juiste mobiele nummer van de ontvanger in. Hierop krijgt hij/zij een verificatiecode binnen die nodig is voor het verzilveren van de 'pot'!

Wil je het kado geven zonder de 'pot'? Dat kan, vul dan € 0,00 in bij het bedrag van de 'pot'.

Prijs is inclusief verzendkosten. Wordt verzonden als pakket.

€72,95