Bijzonder | M

Combi Deal: Be kind, knuffel! Extra: Bucketlist boek! Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een heel bijzonder kraamkado.

€65,95

Bijzonder | M

Combi Deal: Be kind, knuffel! Extra: Bucketlist boek! Samen met de ‘BabyBund’ en de ‘pot’ een heel bijzonder kraamkado.


€65,95

Combi Deal: Kind Rebel knuffel met Bucketlist boek voor ouders!

De imperfecte knuffel met een mooi verhaal
Met de knuffels van Kind Rebel geef je een liefdevol verhaal over een mooie wereld, waar respect, vriendelijkheid en jezelf mogen zijn centraal staan.

Be kind - Deze knuffel vertelt het verhaal van Izzy. Beer Izzy woont in een bos in India. Izzy kan héél goed brommen, maar hij vindt één ding moeilijk: aardig zijn. Op een dag komt Izzy Gandhi tegen. Sommige dieren zeggen dat hij wel één van de aardigste mensen van de wereld is. Izzy vraagt Gandhi om hulp en hij krijgt drie tips om aardig te zijn. Welke tips dat zijn? Dat is te lezen in het bijbehorende Kind Rebel boek. De illustraties die bij de tips van Gandhi horen, staan afgebeeld op de knuffel.

Be respectful - Deze knuffel vertelt het verhaal van Maya. Maya en Finn zijn gek op elkaar en goede vrienden. Ze doen van alles samen zoals toneelspelen, tekenen en voetballen. Op een dag mag Finn niet meevoetballen omdat de andere kinderen vinden dat hij een gekke neus heeft. Maya maakt zich hier boos over en besluit om voor haar vriend op te komen. Want zij deelt dezelfde droom als Martin Luther King. Wil je weten hoe dit verhaal afloopt? Dat is te lezen in het bijbehorende Kind Rebel boek. Maya’s en Martin Luther Kings’s droom staat afgebeeld op de knuffel.

Be yourself - Deze knuffel vertelt het verhaal van Jolie. Jolie is prachtig met haar oranje bladeren. Op een dag wordt ze wakker met een knoop in haar buik. Moet ze ook geen rode bladeren hebben? Net zoals de andere bloemen? Ze vraagt advies aan haar moeders. Zij vertellen haar over Frida Kahlo. Nadat Jolie meer weet over Frida Kahlo weet Jolie opeens wat ze moet doen. Het hele verhaal is te lezen in het bijbehorende Kind Rebel boek.

Bijzonder is dat geen enkele knuffel hetzelfde is. Zo heeft de ene knuffel één dik been en één dunne of één lang been en één kortere. De ene knuffel is wat dikker, de andere is wat dunner. Elke knuffel is anders. Net als wij mensen.

Bij het ontwerpen van de knuffels stonden twee begrippen centraal: imperfectie en fantasie. De bedenkers wilden geen knuffel die ‘af’ is. Waar alles duidelijk is. Hoofdje, oogjes, oortjes. Fantaseren en dromen zijn één van de dingen die we het liefste doen. Een eigenschap die kinderen ook bevatten. Dus waarom het hele plaatje al volledig invullen? Vandaar deze knuffel. Met ruimte voor fantasie. De een ziet er een haasje in, de ander een mens en weer een ander heeft geen idee.

Aanvullende informatie: De knuffels zijn gemaakt van de reststoffen van de T-shirts van Kind Rebel. Ze worden gemaakt in een sociaal atelier in Amsterdam. De knuffels zijn gemiddeld 25 cm lang en 10 cm breed. Ze zijn gemaakt van jersey met 96% katoen en 4% lycra.

Extra: Bucketlist boek voor ouders
In deze kadoset zit het leuke bucketlist boek voor ouders. Spring hand in hand over de golven, voorspel elkaars toekomst, ga samen in de draaimolen of verzin een nieuwe feestdag! Dit is een super leuk boek voor het gezin om mee aan de slag te gaan. In dit boek staan 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook serieuze opdrachten die ze samen gedaan moeten hebben. Het gezin zal samen leuke momenten beleven, die ze zich hun leven lang zullen herinneren. Met dit boek geef je qualitytime kado!

‘BabyBund’ certificaat
Alle kraamkadosets bevatten een ‘BabyBund’ certificaat t.w.v. € 3,30. Speciaal voor de pasgeborene wordt er in Kuku, Kenia door de plaatselijke bewoners, de Masai, een bund met de schep ­gegraven. Voor dat graven, krijgen de plaatselijke boeren betaald en hebben zij daardoor een inkomen.

Een bund is een halve maan, ­waarin water blijft staan als het ­regent. Zonder zo’n bund zou het water over de droge en kale vlaktes wegspoelen. Het regenwater wordt nu tijdelijk in de bund bewaard,­ ­zodat het de kans krijgt om in de bodem te trekken. De zaden die nog in de aarde verborgen zitten, ­beginnen weer te groeien en zo vergroenen de bunds en de ru­imtes ertussen.

Hierdoor koe­lt de aarde af, is er een grotere kans op regen en is de grond weer bruikbaar voor de Masai. Fantastisch toch? Wij hopen dat er een hele generatie opgroeit die bij de geboorte een ‘BabyBund’ heeft gekregen. Een groene toekomst voor een nieuwe generatie! Wil je meer weten? Kijk op: justdiggit.org voor meer informatie.

De ‘pot’ als voucher
In de kadosets zit ook de unieke Kadotikker voucher. Zo geef je op een bijzondere manier de ‘pot’ (het geld) kado. Superleuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Op de achterkant van de voucher staat duidelijk vermeldt hoe de ontvanger het bedrag uit de 'pot' kan verzilveren. Zo kunnen de kersverse ouders het bedrag eenvoudig over laten maken naar hun bankrekening.  

Let op: Vul bij het 'aanmaken van de 'pot'' het juiste mobiele nummer van de ontvanger in. Hierop krijgt hij/zij een verificatiecode binnen die nodig is voor het verzilveren van de 'pot'!

Wil je het kado geven zonder de 'pot'? Dat kan, vul dan € 0,00 in bij het bedrag van de 'pot'.

Prijs kadoset is inclusief verzendkosten. Wordt verzonden als brievenbuspakket. 

€65,95