Bewust | S

Bijzonder hobbelpaard van gerecycled karton. In combinatie met de ‘pot’ en ‘BabyBund’ een duurzaam kraamkado.

€58,95

Bewust | S

Bijzonder hobbelpaard van gerecycled karton. In combinatie met de ‘pot’ en ‘BabyBund’ een duurzaam kraamkado.

€58,95

Kartonnen hobbelpaard
Zo bijzonder, dit superleuke kartonnen hobbelpaard voor de duurzame ruiter! Dit hobbelpaard is 100% circulair en het wordt gemaakt van oude kartonnen festivaltenten en krijgt zo een tweede leven. Let op: door het hergebruik kan het hobbelpaard sporen van creativiteit van festivalgangers bevatten! Nu in coronatijd worden wellicht ongebruikte festivaltenten omgebouwd tot speelgoed. Het paard is van heel stevig karton en kan nog lang mee. Is het uiteindelijk echt versleten, kan het gewoon bij het oud papier. Een creatieve tip: het hobbelpaard kan geverfd worden of met stoepkrijt of stiften worden ingekleurd!

Aanvullende informatie:
Dit hobbelpaard wordt als bouwpakket geleverd en moet dus nog in elkaar worden gezet. Opzetinstructies zijn bijgeleverd.

Let op: gebruik dit hobbelpaard onder toezicht van een volwassene! Aanbevolen leeftijd: 2-4 jaar. Afmetingen: 78 x 64 x 16 cm.

‘BabyBund’ certificaat
Alle kraamkadosets bevatten een ‘BabyBund’ certificaat t.w.v. € 3,30. Speciaal voor de pasgeborene wordt er in Kuku, Kenia door de plaatselijke bewoners, de Masai, een bund met de schep ­gegraven. Voor dat graven, krijgen de plaatselijke boeren betaald en hebben zij daardoor een inkomen.

Een bund is een halve maan, ­waarin water blijft staan als het ­regent. Zonder zo’n bund zou het water over de droge en kale vlaktes wegspoelen. Het regenwater wordt nu tijdelijk in de bund bewaard,­ ­zodat het de kans krijgt om in de bodem te trekken. De zaden die nog in de aarde verborgen zitten, ­beginnen weer te groeien en zo vergroenen de bunds en de ru­imtes ertussen.

Hierdoor koe­lt de aarde af, is er een grotere kans op regen en is de grond weer bruikbaar voor de Masai. Fantastisch toch? Wij hopen dat er een hele generatie opgroeit die bij de geboorte een ‘BabyBund’ heeft gekregen. Een groene toekomst voor een nieuwe generatie! Wil je meer weten? Kijk op: justdiggit.org voor meer informatie.

De ‘pot’ als voucher
In de kadosets zit ook de unieke Kadotikker voucher. Zo geef je op een bijzondere manier de ‘pot’ (het geld) kado. Superleuk om te geven, fantastisch om te krijgen! Op de achterkant van de voucher staat duidelijk vermeldt hoe de ontvanger het bedrag uit de 'pot' kan verzilveren. Zo kunnen de kersverse ouders het bedrag eenvoudig over laten maken naar hun bankrekening.  

Let op: Vul bij het 'aanmaken van de 'pot'' het juiste mobiele nummer van de ontvanger in. Hierop krijgt hij/zij een verificatiecode binnen die nodig is voor het verzilveren van de 'pot'!

Wil je het kado geven zonder de 'pot'? Dat kan, vul dan € 0,00 in bij het bedrag van de 'pot'.

Prijs is inclusief verzendkosten. Wordt verzonden als pakket.

€58,95