Online groepskado


Hoe werkt Kadotikker.nl

Leuk! Je wilt samen met anderen (alleen kan ook hoor!) iemand een Kadotikker kado doen. De initiatiefnemer zoekt een kado uit in de kadotikkershop en maakt de ‘pot’ aan voor een bepaald bedrag. De initiatiefnemer krijgt een betaallink en stuurt deze door naar de bijdrager(s) via WhatsApp of de initiatiefnemer kan de link kopiëren en mensen uitnodigen via e-mail of FB messenger om te ‘potten’.

De bijdragers kunnen het bedrag overmaken via de betaallink via iDEAL. De betaallink is 5 dagen geldig. Zodra iedereen heeft bijgedragen, gaat Kadotikker aan de slag om de kado’ s en de ‘pot’ feestelijk in te pakken en te verzenden. Het kado inclusief ‘pot’ kan verzonden worden naar een adres naar keuze:

  1. Je laat het naar het adres sturen van de initiatiefnemer van de 'pot'. Hij/zij geeft het kado zelf aan de ontvanger. Dan heb je de mogelijkheid om zelf een persoonlijke wens op een kaartje te schrijven als deze is toegevoegd in de kadotikkershop.
  2. Je laat het kado direct naar de ontvanger sturen. Wil je een wens op een kaartje laten zetten? Typ het in het opmerkingenveld, dan schrijven wij het op het kaartje.
  3. Je haalt het af bij Kadotikker.nl (geen winkel). Maak via info@kadotikker.nl een afhaal afspraak. De tarieven van de kadosets zijn inclusief verzendkosten. Bij afhalen wordt er een extra kadootje toegevoegd.

Het bedrag van de 'pot' krijgt de ontvanger via een voucher bij het kado. Op de voucher staat een duidelijke omschrijving hoe de 'pot' te verzilveren.